Registreren

Beste bachelorstudent,

Wil jij jouw schrijfvaardigheid eens op nationaal niveau vergelijken met die van andere bachelorstudenten? Wil je graag weten wat er goed is aan jouw teksten en wat er beter kan? Wil jij bioscoopbonnen verdienen en ook nog eens kans maken op een reischeque van Travelbird? Lees dan verder!

Nationale peiling naar schrijfvaardigheid

In het kader van ons onderzoek naar schrijfvaardigheid zijn we op zoek naar Nederlandstalige bachelorstudenten. We nodigen jou daarom graag uit om op één dag in september, oktober of november 2016 een aantal teksten te komen schrijven. Dit zal plaatsvinden op je eigen universiteit of een locatie in de buurt op een door jou gekozen moment. Bij deelname heb je twee mogelijkheden:

  1. Je schrijft twee teksten op een halve dag (kies voor een ochtendsessie van 09:30 tot 12:30 uur of een middagsessie van 13:00 tot 16:15 uur), je verdient dan één bioscoopbon van €10.
  2. Je schrijft vier teksten op een hele dag (van 09:30 tot 16:15 uur), je verdient twee bioscoopbonnen van €10.

Naast de bioscoopbonnen worden er onder de deelnemers ook nog eens 3 reischeques van Travelbird verloot (1 cheque van €200 en 2 cheques van €100). Tot slot kun je nog een leuk extraatje verdienen door je medestudenten over te halen om ook deel te nemen. Als jij naast jezelf nog 5 andere studenten kunt meenemen naar ons onderzoek verdien je €25. Neem je 10 andere studenten mee, dan verdien je €50! Stuur ons hiervoor, na je eigen aanmelding, een lijstje met de namen & e-mailadressen van deze studenten (info@liftwritingresearch.com) en zorg dat ook zij zich aanmelden. Als alle studenten van je lijstje daadwerkelijk hebben deelgenomen aan ons onderzoek ontvang jij het bijbehorende bedrag!

Na afloop van de peiling ontvang je een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jouw schrijfprestaties kunt vergelijken met die van andere bachelorstudenten en waarin je de sterke en zwakke punten van je teksten terug kunt vinden.

Interesse?

Heb jij interesse om deel te nemen aan dit onderzoek? Registreer je dan voor deelname via volgend formulier https://uantwerpen.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_bjskDPNanSkQvhX. Na registratie ontvang je van ons een e-mail met meer informatie over de vervolgstappen. Je zal dan de kans krijgen om je in te schrijven voor een datum en locatie.

De kleine lettertjes

Voor alle duidelijkheid:

– De teksten die je schrijft worden in het onderzoek anoniem verwerkt. Je persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het toesturen van het persoonlijke feedbackrapport.

– Aan je deelname hangt op geen enkele manier een beoordeling vast die invloed heeft op je cijfers. Je docenten zullen je teksten ook niet te zien krijgen.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met één van onze projectmedewerkers via info@liftwritingresearch.com.

Geef een reactie